برای به اشتراک گذاری، کلیک کنید

پادکست رادیو گیک

معرفی و تحلیل رادیو گیک و جادی

پادکست رادیو گیک شاید نقطه‌ای باشد که یک گیک و خوره‌ی تکنولوژی سرش را بالا آورده و در مورد تاثیر تکنولوژی روی زندگی و جامعه تمرکز می‌کند و همین رویکرد باعث شده که مخاطبین این پادکست الزاما تکنولوژیست‌ها نباشند و برعکس این رابطه هم بسیار مفید و دلچسب خواهد بود که کسانی که از اطلاع چندانی از تکنولوژی ندارند بتوانند رابطه و پیوندی با ترندهای روز این حوزه پیدا کنند.

رادیو گیک به واقع به دنبال اعداد و ارقام یا کد زدن نیست و نگاهی تحلیلی و قابل فهمی به اخبار تکنولوژی می‌اندازد و نقطه قوت این رادیو خود جادی است که به واقع یک پادکست شسته رفته و بدون آرایش بیجا را ضبط می‌کند و در بهره‌ور ترین حالت ممکن از زمان پادکست استفاده می‌کند.

ساختار و مدل ارائه پادکست جادی

جادی این پادکست را خیلی پویا ارائه می‌کند و پشت سیستم خود نشسته و لیستی از موضوعات که قرار است در مورد آن صحبت شود را پیش روی خود دارد و در لحظه و به صورت بداهه به آن می‌پردازد اما پیش از آن منابع و مستندات را جمع آوری کرده و می‌داند قرار است چه بگوید.

ساختار کلی شامل دو بخش روی آب و در عمق است که مسائل روی آب معمولا اخبار جالب و سطحی است و اخبار و اتفاقات در عمق مسائلی است که شاید چندان بزرگ به نظر نرسند یا پر سر و صدا نباشند ولی تاثیر عمیق و مهمی دارند.

در بخش انتهایی پادکست هم که معمولا جادی می‌گوید که «پادکست تمام شده و میتونید ادامش رو گوش ندید» کمی در مورد پیام‌هایی که در ایمیل دریافت می‌کند و دیدگاه خودش در مورد بعضی موضوعات بیان میکند.

مخاطب رادیو گیک کیست؟

همانطور که در مقدمه گفتم به نظرم این پادکست تنها به تکنولوژیست‌ها و برنامه نویس‌ها تعلق ندارد گرچه واقعا زاویه‌ای متفاوت و مفید را به این دسته از مخاطبین خود ارائه می‌کند. مخاطب ثانویه پادکست جادی کسانی است که علاقه یا نیاز دارند از اخبار و روندهای دنیای تکنولوژی باخبر شوند.

چرا رادیو گیک را گوش کنیم؟

پادکست رادیو گیک در لیست پادکست‌های من شبیه ترین نمونه به یک پادکست واقعی است که بیش از ۱۰۰ قسمت از اون منتشر شده و مخاطب را به معنای واقعی همراه می‌کند و شما بدون آنکه محتوا و مدل ارائه برای شما خسته کننده باشه می‌توانید به تمام اپیزود را بشنوید و خیلی سریع از جدید‌ترین تغییرات حوزه تکنولوژی مطلع شده و گاه ایده‌های جذابی پیرامونش به ذهنتون خواهد رسید.

جادی به نظرم نگاه بی‌طرفانه و مستقلی به موضوعات داره و عموما موضوعات را به شکل تک بعدی رد یا تایید نمی‌کنه و این بی‌طرفی کمک می‌کند که حس اعتماد خوبی به او پیدا کنید و وقتی برای مثال در مورد دنیای رمز ارز صحبت می‌کند یا گریزی به حوزه متاورس میزند حقایت غیر فانتزی و نقاط قوت و ضعف این تکنولوژی‌ها رو بررسی کنه.

از اینجا می‌توانید کامنت ها را دنبال کنید:
اطلاع از
guest
دیگران نخواهند دید
0 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مقالات پیشنهادی

0
نظرات شما را دوست داریم، لطفا برای ما بنویسید.x