در این مقاله خواهید خواند

پادکست دغدغه ایران

معرفی و بررسی پادکست دغدغه ایران

اپیزود آخر پادکست دغدغه ایران باعث شد تا تصمیم بگیرم پادکست‌هایی که توی لیست علایقم هستند و به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کنم معرفی کنم و نظرم رو در موردشون بنویسم تا اونارو با کسایی که سلیقه‌ای نزدیک به من دارند به اشتراک بذارم.

پادکست دغدغه ایران که با تلاش دکتر محمد فاضلی تولید میشه در واقع در تقاطع موضوعات تاریخی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی قرار می‌گیره و از تمام این موضوعات در راستای ترسیم تصویری روشن‌تر و عمیق‌تر از مشکلات، ریشه‌هاش و گاه گریزی به راهکارهای آن برای جامعه ایرانی تلاش می‌کنه. و به واقع پادکست دغدغه مندی محسوب میشه.

ساختار پادکست دغدغه ایران

ساختار پادکست معمولا بر ستون بررسی کتاب، مقالات و حاشیه نویسی و تحلیل اون‌ها استواره ولی اپیزودهای ویژه‌ای هم وجود داره که ساختار آن کمی متفاوته برای مثال اپیزود گفت‌وگو محور با آرشی رئسی نژاد پیرامون جاده ابریشم در ادامه بررسی کتاب ایشون یکی از این موارد خاصه.

این موضوعات با یک ساختار منظم پیرامون هدفی که هر فصل از پادکست دنبال میکند انتخاب می‌شود و عموما هر موضوع بیش از یک اپیزود زمان میبرد و کتاب‌ها و موضوعات تا چند قسمت ادامه پیدا میکنند.

مخاطب پادکست دغدغه ایران

شاید این پادکست را جزو معدود نمونه‌هایی باید دانست که مخاطب آن گروه سنی بالای 35 سال و افرادی است که علاقه ویژه‌ای به ایران و نگاهی پرسش‌گر نسبت به تاریخ و مشکلات فعلی کشور دارند.مدیران، سیاست‌مداران باهوش مهم‌ترین مخاطبین این پادکست هستند.

چرا پادکست دغدغه ایران را گوش کنیم؟

پادکست برای زمان مخاطب ارزش قائل است و ساختار ارائه آن به شکلی است که بهترین استفاده را از زمان مخاطب داشته باشد و حجم محتوای ارائه شده بسیار بالا و با کشش نسبتا بالایی به گوش مخاطب می‌رسد.

موضوع انتخابی خاص است و انتخاب‌های محدودی در این حوزه هست، اما این محدودیت به معنی کمبود و ضعف این پادکست نیست. دکتر فاضلی به منابع دست اول رجوع می‌کند و واکاوی دقیقی روی آن انجام می‌دهد. و به دلیل پیوستگی موضوعی در هر فصل عمق محتوا بسیار زیاد ولی همچنان قابل فهم و کاربردی است.

این پادکست به دنبال ساده سازی مسئله نیست. برعکس مشکلات را از ابعاد متفاوت نگاه می‌کند و آن را شفاف می‌کند تا مخاطب پیشینه و علل اصلی مسائل روز را بهتر درک کند.

بهترین اپیزود مجموعه تا امروز؟

احتمالا دلیل نگارش این مطلب شنیدن آخرین اپیزودهای این مجموعه باشد که با گفتگو با دکتر رئیسی نژاد پیرامون ژئوپلیتیک راه و جاده ابریشم گستره‌ی تازه‌ای از شرایط فعلی، سناریوهای آینده ایران را برای من باز کرد.پیش از آن هم تجربه مستشاران خارجی در ایران در قالب برنامه توسعه واقعا زوایای جذابی از ایران پهلوی را روی مخاطب می‌گشاید.

دیدگاه‌‌ها، سوالات و پیشنهادات خود را در کامنت بنویسید

از اینجا می‌توانید کامنت ها را دنبال کنید:
اطلاع از
guest
دیگران نخواهند دید
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

بسته‌های توسعه توان مدیریتی

نوشته‌هایی که خواهید پسندید!

برای به اشتراک گذاری، کلیک کنید

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
0
نظرات شما را دوست داریم، لطفا برای ما بنویسید.x